De kantoren van Optima Global Estate in Sint-Agatha-Berchem - de vastgoedpoot van de failliete Optima Bank - staan woensdagmiddag leeg nadat de elektriciteit werd afgesloten. 'Werknemers en klanten staan perplex', meldt De Tijd.

Hoewel na het faillissement van Optima Bank in juni verzekerd werd dat de vastgoedpoot Optima Global Estate zou blijven bestaan, rijst daar nu twijfel over. Logisch, in een van de drie vestigingen, die van Sint-Agatha-Berchem, werd dinsdag tot ieders verbazing de elektriciteit afgesloten. Volgens De Tijd waren de werknemers niet op de hoogte, want zij kwamen woensdag gewoon naar kantoor. Toen ze vaststelden dat er geen elektriciteit meer was, trokken de meesten huiswaarts om van daaruit verder te werken. Ook klanten reageren verbaasd.

De zakenkrant vernam binnen werknemerskringen nog dat de tankkaarten van sommige bedienden buiten werking werden gesteld. Bij de andere Global Estate-vestigingen in Gent en in Antwerpen blijkt er niets aan de hand, al werd ook daar verbaasd gereageerd op het nieuws uit Sint-Agatha-Berchem. (DT/BO)

De kantoren van Optima Global Estate in Sint-Agatha-Berchem - de vastgoedpoot van de failliete Optima Bank - staan woensdagmiddag leeg nadat de elektriciteit werd afgesloten. 'Werknemers en klanten staan perplex', meldt De Tijd.Hoewel na het faillissement van Optima Bank in juni verzekerd werd dat de vastgoedpoot Optima Global Estate zou blijven bestaan, rijst daar nu twijfel over. Logisch, in een van de drie vestigingen, die van Sint-Agatha-Berchem, werd dinsdag tot ieders verbazing de elektriciteit afgesloten. Volgens De Tijd waren de werknemers niet op de hoogte, want zij kwamen woensdag gewoon naar kantoor. Toen ze vaststelden dat er geen elektriciteit meer was, trokken de meesten huiswaarts om van daaruit verder te werken. Ook klanten reageren verbaasd.De zakenkrant vernam binnen werknemerskringen nog dat de tankkaarten van sommige bedienden buiten werking werden gesteld. Bij de andere Global Estate-vestigingen in Gent en in Antwerpen blijkt er niets aan de hand, al werd ook daar verbaasd gereageerd op het nieuws uit Sint-Agatha-Berchem. (DT/BO)