De Nederlandse energiegroep Delta trekt zich na zeven jaar terug uit de Mechelse afvalreus Indaver en heeft zakenbankier Morgan Stanley ingeschakeld om zijn belang van 75 procent in Indaver aan de hoogste bieder te verkopen. Dat meldt De Tijd.

"We willen zo snel mogelijk door dit proces gaan. Eind dit jaar kennen we de nieuwe eigenaar", zegt ceo Paul De Bruycker van Indaver. Omdat mogelijke verkoopplannen eerder al uitlekten, hebben geïnteresseerde partijen zich al aangemeld.

Volgens De Bruycker is er sprake van een "heel brede interesse wereldwijd". De grote interesse doet het management van Indaver al dromen van groei. De ambities van Indaver zijn groot: een leidende rol spelen in de verwerking van gevaarlijk afval en de industriële dienstverlening in Europa. (Belga/SD)

"We willen zo snel mogelijk door dit proces gaan. Eind dit jaar kennen we de nieuwe eigenaar", zegt ceo Paul De Bruycker van Indaver. Omdat mogelijke verkoopplannen eerder al uitlekten, hebben geïnteresseerde partijen zich al aangemeld.Volgens De Bruycker is er sprake van een "heel brede interesse wereldwijd". De grote interesse doet het management van Indaver al dromen van groei. De ambities van Indaver zijn groot: een leidende rol spelen in de verwerking van gevaarlijk afval en de industriële dienstverlening in Europa. (Belga/SD)