Denis Abrams is de voormalige CEO van Benjamin Moore, een bedrijf dat eigendom is van Buffett's Berkshire Hathaway. Hij werd ontslagen omdat hij bedrijfsgeld had gebruikt om zijn medewerkers mee te nemen op een reisje naar Bermuda. Dat meldt The Huffington Post.

Hij wou namelijk de goede verkoopscijfers vieren. Het snoepreisje bestond onder meer uit een diner aan boord van een luxejacht. Abrams is niet de eerste die ontslagen wordt omwille uitspattingen op kosten van het bedrijf. Voormalig CEO van Kmart, Charles Conway, werd ontslagen omdat hij opslag bleef vragen terwijl het bedrijf op de rand van faillissement stond.

Daar komt nog bij dat de werknemers van Benjamin Moore op lager niveau onlangs hun loon zagen verminderen wat voor heel wat wrevel bij de werknemers zorge. Buffett zelf staat gekend om zijn bescheiden levensstijl, wat in schril constrast staat met enkele CEO's van de bedrijven die hij onder zijn hoede heeft. Buffett heeft ook al meermaals benadrukt dat hij hogere belastingen wil voor de rijken om de staatsschuld van de VS wat in te dijken. (RDM)

Denis Abrams is de voormalige CEO van Benjamin Moore, een bedrijf dat eigendom is van Buffett's Berkshire Hathaway. Hij werd ontslagen omdat hij bedrijfsgeld had gebruikt om zijn medewerkers mee te nemen op een reisje naar Bermuda. Dat meldt The Huffington Post.Hij wou namelijk de goede verkoopscijfers vieren. Het snoepreisje bestond onder meer uit een diner aan boord van een luxejacht. Abrams is niet de eerste die ontslagen wordt omwille uitspattingen op kosten van het bedrijf. Voormalig CEO van Kmart, Charles Conway, werd ontslagen omdat hij opslag bleef vragen terwijl het bedrijf op de rand van faillissement stond.Daar komt nog bij dat de werknemers van Benjamin Moore op lager niveau onlangs hun loon zagen verminderen wat voor heel wat wrevel bij de werknemers zorge. Buffett zelf staat gekend om zijn bescheiden levensstijl, wat in schril constrast staat met enkele CEO's van de bedrijven die hij onder zijn hoede heeft. Buffett heeft ook al meermaals benadrukt dat hij hogere belastingen wil voor de rijken om de staatsschuld van de VS wat in te dijken. (RDM)