De fabriek, de grootste assemblagesite voor trucks van Volvo Group Trucks Operations in Europa en het grootste distributiecentrum van de groep wereldwijd, vierde in oktober haar veertigste verjaardag in Oostakker. De vrachtwagenbouwer assembleerde toen 186 zware trucks per dag met 3.500 medewerkers.

Stijgende vraag naar vrachtwagens

De vraag naar vrachtwagens zit momenteel in de lift, meldt Volvo Group Trucks Operations. "Om aan deze hogere vraag te kunnen voldoen, zal de vrachtwagenbouwer in Gent de productie vanaf begin maart verhogen.

Voor het bouwen van deze extra vrachtwagens start het bedrijf met het rekruteren van 150 nieuwe medewerkers. Zij zullen tewerkgesteld worden als productiemedewerker of als materiaalbehandelaar in de verschillende afdelingen van het bedrijf. "Solliciteren kan eenvoudig door een sms te sturen naar 3370", zegt Bostijn. (Belga/NS)

De fabriek, de grootste assemblagesite voor trucks van Volvo Group Trucks Operations in Europa en het grootste distributiecentrum van de groep wereldwijd, vierde in oktober haar veertigste verjaardag in Oostakker. De vrachtwagenbouwer assembleerde toen 186 zware trucks per dag met 3.500 medewerkers. De vraag naar vrachtwagens zit momenteel in de lift, meldt Volvo Group Trucks Operations. "Om aan deze hogere vraag te kunnen voldoen, zal de vrachtwagenbouwer in Gent de productie vanaf begin maart verhogen. Voor het bouwen van deze extra vrachtwagens start het bedrijf met het rekruteren van 150 nieuwe medewerkers. Zij zullen tewerkgesteld worden als productiemedewerker of als materiaalbehandelaar in de verschillende afdelingen van het bedrijf. "Solliciteren kan eenvoudig door een sms te sturen naar 3370", zegt Bostijn. (Belga/NS)