Het fonds krijgt de naam M80. Verscheidene topondernemers hebben zich al aangesloten. Ze plannen investeringen in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland vanuit kantoren in Brussel, Parijs en Amsterdam.

Onder meer José Zurstrassen, oprichter van Skynet en Keytrade Bank, en Pieter Vermeersch, ex-CEO van Le Pain Quotidien in België, stappen in het project.

M80 focust op groeibedrijven in de consumentensector, de gezondheidszorg, business services en de maakindustrie. Er wordt vooral uitgekeken naar bedrijven waar groeipotentieel gerealiseerd kan worden met behulp van digitalisering.

Het fonds krijgt de naam M80. Verscheidene topondernemers hebben zich al aangesloten. Ze plannen investeringen in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland vanuit kantoren in Brussel, Parijs en Amsterdam.Onder meer José Zurstrassen, oprichter van Skynet en Keytrade Bank, en Pieter Vermeersch, ex-CEO van Le Pain Quotidien in België, stappen in het project. M80 focust op groeibedrijven in de consumentensector, de gezondheidszorg, business services en de maakindustrie. Er wordt vooral uitgekeken naar bedrijven waar groeipotentieel gerealiseerd kan worden met behulp van digitalisering.