De productie van elektrisch aangedreven auto's begint de komende maanden al met de hulp van samenwerkingspartner JAC Motors. De aankondiging volgt kort op het bericht dat China automakers verplicht om een bepaald quotum te hanteren bij de productie van elektrische auto's in het land. China wil op den duur af van vervuilende auto's. Benzine- en dieselauto's gaan mogelijk vanaf 2040 in de ban.

Eerder kondigden ook Renault en Nissan aan met hun Chinese partner werk te zullen maken van de productie van elektrische auto's in het land. Dat deed ook de Amerikaanse automaker Ford met zijn lokale compagnon.

De productie van elektrisch aangedreven auto's begint de komende maanden al met de hulp van samenwerkingspartner JAC Motors. De aankondiging volgt kort op het bericht dat China automakers verplicht om een bepaald quotum te hanteren bij de productie van elektrische auto's in het land. China wil op den duur af van vervuilende auto's. Benzine- en dieselauto's gaan mogelijk vanaf 2040 in de ban.Eerder kondigden ook Renault en Nissan aan met hun Chinese partner werk te zullen maken van de productie van elektrische auto's in het land. Dat deed ook de Amerikaanse automaker Ford met zijn lokale compagnon.