De productie in de fabriek van Volkswagen bij de plaats Kaluga zal worden teruggeschroefd, aldus de bronnen.

In de fabriek worden de modellen Tiguan en Polo en de Skoda Fabia gebouwd. Naar verluidt blijven de investeringsplannen van het bedrijf voor Rusland onveranderd, omdat Volkswagen de Russische markt op de langere termijn nog steeds als een belangrijke groeimarkt beschouwt.

Ook andere grote autobedrijven zetten het mes in de Russische activiteiten. Zo liet General Motors vorige week nog weten een fabriek bij Sint-Petersburg stil te leggen en de verkoop van het dochtermerk Opel in Rusland op te schorten. (Belga/BO)

De productie in de fabriek van Volkswagen bij de plaats Kaluga zal worden teruggeschroefd, aldus de bronnen. In de fabriek worden de modellen Tiguan en Polo en de Skoda Fabia gebouwd. Naar verluidt blijven de investeringsplannen van het bedrijf voor Rusland onveranderd, omdat Volkswagen de Russische markt op de langere termijn nog steeds als een belangrijke groeimarkt beschouwt. Ook andere grote autobedrijven zetten het mes in de Russische activiteiten. Zo liet General Motors vorige week nog weten een fabriek bij Sint-Petersburg stil te leggen en de verkoop van het dochtermerk Opel in Rusland op te schorten. (Belga/BO)