Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt, zonder meer details te geven. VW heeft een actieplan klaar voor de rectificatie van dieselwagens die betrokken zijn in het milieuschandaal.

Getroffen VW-klanten zullen kortelings per post op de hoogte gebracht worden over wanneer hun voertuig terug naar de werkplaats moet.

Het autoconcern maakte vrijdag bekend dat van kernmerk Volkswagen vijf miljoen wagens betrokken zijn. In totaal gaat het bij alle merken van het concern samen om zowat elf miljoen auto's. Volkswagen zou begin oktober met technische oplossingen komen. (Belga)

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt, zonder meer details te geven. VW heeft een actieplan klaar voor de rectificatie van dieselwagens die betrokken zijn in het milieuschandaal.Getroffen VW-klanten zullen kortelings per post op de hoogte gebracht worden over wanneer hun voertuig terug naar de werkplaats moet. Het autoconcern maakte vrijdag bekend dat van kernmerk Volkswagen vijf miljoen wagens betrokken zijn. In totaal gaat het bij alle merken van het concern samen om zowat elf miljoen auto's. Volkswagen zou begin oktober met technische oplossingen komen. (Belga)