Door het conflict met de leveranciers moest de Duitse autoreus in verschillende fabrieken de band tijdelijk stil leggen en de arbeidstijd van 28.000 werknemers inkorten.

Het probleem dreigde VW handenvol geld te kosten, en dat terwijl de autobouwer al maanden kampt met de gevolgen van het grote schandaal rond de uitstootwaarden van zijn auto's.

De leveranciers zullen in ieder geval snel weer beginnen te leveren aan Volkswagen, zo heeft een VW-woordvoerder bekendgemaakt. "In de getroffen fabrieken worden voorbereidingen getroffen om geleidelijk aan de productie te hervatten."

Over de inhoud van de overeenkomst wordt evenwel met geen woord gerept. (Belga/BO)

Door het conflict met de leveranciers moest de Duitse autoreus in verschillende fabrieken de band tijdelijk stil leggen en de arbeidstijd van 28.000 werknemers inkorten. Het probleem dreigde VW handenvol geld te kosten, en dat terwijl de autobouwer al maanden kampt met de gevolgen van het grote schandaal rond de uitstootwaarden van zijn auto's. De leveranciers zullen in ieder geval snel weer beginnen te leveren aan Volkswagen, zo heeft een VW-woordvoerder bekendgemaakt. "In de getroffen fabrieken worden voorbereidingen getroffen om geleidelijk aan de productie te hervatten." Over de inhoud van de overeenkomst wordt evenwel met geen woord gerept. (Belga/BO)