Welke wagens precies betrokken zijn is voorlopig nog onduidelijk, maar D'Ieteren Auto zegt contact te zullen opnemen met elke betrokken klant, zodra exacte informatie van de Volkswagen Groep beschikbaar is.

De Volkswagen-groep heeft ondertussen wel bevestigd dat de nieuwe generatie van zijn dieselmotoren (Euro 6), die op dit moment verkocht wordt, volledig conform is aan de wettelijke en milieunormen. De vastgestelde onregelmatigheden hebben dus geen betrekking op deze wagens, klinkt het op de website.

Of er een terugroepactie zal volgen in België is eveneens nog niet duidelijk. 'Zodra het onderzoek is afgerond en indien in België verkochte voertuigen betrokken zouden zijn, zal de Volkswagen Groep alle nodige maatregelen nemen om een gepast antwoord te kunnen bieden', aldus D'Ieteren Auto.

Meer informatie via www.customercare.dieteren.be. (Belga/KVDA)

Welke wagens precies betrokken zijn is voorlopig nog onduidelijk, maar D'Ieteren Auto zegt contact te zullen opnemen met elke betrokken klant, zodra exacte informatie van de Volkswagen Groep beschikbaar is.De Volkswagen-groep heeft ondertussen wel bevestigd dat de nieuwe generatie van zijn dieselmotoren (Euro 6), die op dit moment verkocht wordt, volledig conform is aan de wettelijke en milieunormen. De vastgestelde onregelmatigheden hebben dus geen betrekking op deze wagens, klinkt het op de website. Of er een terugroepactie zal volgen in België is eveneens nog niet duidelijk. 'Zodra het onderzoek is afgerond en indien in België verkochte voertuigen betrokken zouden zijn, zal de Volkswagen Groep alle nodige maatregelen nemen om een gepast antwoord te kunnen bieden', aldus D'Ieteren Auto. Meer informatie via www.customercare.dieteren.be. (Belga/KVDA)