De Vlerick School of Management heeft een nieuwe site geopend in de hoofdstad.

Op die wijze spreidt de businessschool zijn vleugels voortaan over drie ankerpunten in het Vlaamse land (Gent, Leuven en Brussel), naast één buitenlandse vestiging (Sint-Petersburg). Aan het recentste initiatief is een investering van 5,7 miljoen euro gekoppeld.

De Brusselse vestiging telt een oppervlakte van 4.800 vierkante meter. De aanwezigheid van Europese instellingen en honderden bedrijven met een multinationaal karakter in onze hoofdstad waren bepalend om voor Brussel te kiezen. Vlerick is op de Europese ranglijst het nummer veertien.

Behalve zestien zogenaamde 'open opleidingen' worden er ook nog ruim honderd opleidingen 'op maat' aangeboden. De Vlerick School of management zal ook nieuwe onderzoeksprojecten opstarten in Brussel, meer bepaald rond financiële diensten, retail en 'life sciences'.

De Brusselse campus neemt zijn intrek in het Manhattan Center - in de omgeving van het Noordstation - waar twee verdiepingen worden ingenomen. (KC)

De Vlerick School of Management heeft een nieuwe site geopend in de hoofdstad.Op die wijze spreidt de businessschool zijn vleugels voortaan over drie ankerpunten in het Vlaamse land (Gent, Leuven en Brussel), naast één buitenlandse vestiging (Sint-Petersburg). Aan het recentste initiatief is een investering van 5,7 miljoen euro gekoppeld. De Brusselse vestiging telt een oppervlakte van 4.800 vierkante meter. De aanwezigheid van Europese instellingen en honderden bedrijven met een multinationaal karakter in onze hoofdstad waren bepalend om voor Brussel te kiezen. Vlerick is op de Europese ranglijst het nummer veertien. Behalve zestien zogenaamde 'open opleidingen' worden er ook nog ruim honderd opleidingen 'op maat' aangeboden. De Vlerick School of management zal ook nieuwe onderzoeksprojecten opstarten in Brussel, meer bepaald rond financiële diensten, retail en 'life sciences'. De Brusselse campus neemt zijn intrek in het Manhattan Center - in de omgeving van het Noordstation - waar twee verdiepingen worden ingenomen. (KC)