Ahold opent begin april een nieuwe Albert Heijn-winkel in Antwerpen, meer bepaald op het Kiel. De nieuwe supermarkt krijgt een plaats bij het winkelcentrum Den Tir aan de Sint-Bernardsesteenweg. De derde Vlaamse Albert Heijn-supermarkt omvat een oppervlakte van ongeveer 800 vierkante meter.

Volgens woordvoerster Ann Maes van Albert Heijn België zet de vestiging op het Kiel geen rem op de plannen voor een andere winkel in Antwerpen aan het Hessenplein. Maar wanneer die winkel de deuren opent, blijft nog onduidelijk.

Vorige week raakte via verschillende media bekend dat er een derde 'Vlaamse' Albert Heijn in Harelbeke zou komen, maar dat zal dus in Antwerpen het geval zijn. Over eventuele andere expansieplannen wil woordvoerster Maes niets kwijt. Albert Heijn telt in ons land al twee winkels: in Brasschaat en in Stabroek. Ahold liet weten tegen 2016 te mikken op minstens 50 supermarkten van Albert Heijn in Vlaanderen. (Belga/BO)

Ahold opent begin april een nieuwe Albert Heijn-winkel in Antwerpen, meer bepaald op het Kiel. De nieuwe supermarkt krijgt een plaats bij het winkelcentrum Den Tir aan de Sint-Bernardsesteenweg. De derde Vlaamse Albert Heijn-supermarkt omvat een oppervlakte van ongeveer 800 vierkante meter.Volgens woordvoerster Ann Maes van Albert Heijn België zet de vestiging op het Kiel geen rem op de plannen voor een andere winkel in Antwerpen aan het Hessenplein. Maar wanneer die winkel de deuren opent, blijft nog onduidelijk.Vorige week raakte via verschillende media bekend dat er een derde 'Vlaamse' Albert Heijn in Harelbeke zou komen, maar dat zal dus in Antwerpen het geval zijn. Over eventuele andere expansieplannen wil woordvoerster Maes niets kwijt. Albert Heijn telt in ons land al twee winkels: in Brasschaat en in Stabroek. Ahold liet weten tegen 2016 te mikken op minstens 50 supermarkten van Albert Heijn in Vlaanderen. (Belga/BO)