Intussen hebben woensdagmiddag al twee overnamekandidaten een concreet overnamebod ingediend. De curator verwacht nog andere concrete biedingen in de loop van woensdagnamiddag.

Het is wel de bedoeling dat de overname al voor het einde van de week afgerond wordt, want het personeel van Best Tours staat maar tot eind december 2010 onder contract.

De curatoren Joris-Jan De Smet en Joris Mombaers gaven dinsdag het personeel van de failliete touroperator een stand van zaken. Het hoofdkantoor in België telt 35 werknemers en in het buitenland zijn nog een vijftiental mensen werkzaam.

Intussen hebben woensdagmiddag al twee overnamekandidaten een concreet overnamebod ingediend. De curator verwacht nog andere concrete biedingen in de loop van woensdagnamiddag. Het is wel de bedoeling dat de overname al voor het einde van de week afgerond wordt, want het personeel van Best Tours staat maar tot eind december 2010 onder contract. De curatoren Joris-Jan De Smet en Joris Mombaers gaven dinsdag het personeel van de failliete touroperator een stand van zaken. Het hoofdkantoor in België telt 35 werknemers en in het buitenland zijn nog een vijftiental mensen werkzaam.