De Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) organiseert dit jaar voor het eerst een happening buiten Antwerpen.

De volgende VFB-happening, zowat de jaarlijkse hoogmis van de belegger, vindt op 27 april plaats in de Scheldestad, maar de daaropvolgende is begin oktober in Gent.

Daarvoor werken CEO Jos Walravens en zijn team samen met Kinepolis, maar ook met het Internationaal Filmfestival van Gent, waarmee de huur van een tent op de parking van het bioscoopcomplex wordt gedeeld.

De VFB droomt ook van een eerste buitenlandse happening. Daarbij wordt gemikt op Rijsel. Dat hangt af van wat de leden willen, van wie een aantal sterk gefocust is op de Belgische markt, en of er voldoende Franse spelers kunnen worden aangetrokken om de happening rendabel te maken. (L.H.)

De Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) organiseert dit jaar voor het eerst een happening buiten Antwerpen.De volgende VFB-happening, zowat de jaarlijkse hoogmis van de belegger, vindt op 27 april plaats in de Scheldestad, maar de daaropvolgende is begin oktober in Gent. Daarvoor werken CEO Jos Walravens en zijn team samen met Kinepolis, maar ook met het Internationaal Filmfestival van Gent, waarmee de huur van een tent op de parking van het bioscoopcomplex wordt gedeeld. De VFB droomt ook van een eerste buitenlandse happening. Daarbij wordt gemikt op Rijsel. Dat hangt af van wat de leden willen, van wie een aantal sterk gefocust is op de Belgische markt, en of er voldoende Franse spelers kunnen worden aangetrokken om de happening rendabel te maken. (L.H.)