"We krijgen geen antwoorden op onze vragen", zegt Kennes, "en het bedrijf verwacht dat wij de fase van de wet-Renault afsluiten terwijl dat zijn beslag moet krijgen in de ondernemingsraad."

Kennes, die zegt namens alle vakbonden te praten, zegt nog dat de vakbonden nog geen definitieve teksten hebben ontvangen voor de cao. Dinsdag wordt het personeel opnieuw in de fabriek verwacht. "Als er dan nog geen oplossing is, is het de directie die de mensen gijzelt en niet de vakbonden", zegt Kennes daarover. Hij heeft het nog over "achterhoedegevechten" en zegt dat GM niet ernstig op zoek wil gaan naar een overnemer.

"We krijgen geen antwoorden op onze vragen", zegt Kennes, "en het bedrijf verwacht dat wij de fase van de wet-Renault afsluiten terwijl dat zijn beslag moet krijgen in de ondernemingsraad." Kennes, die zegt namens alle vakbonden te praten, zegt nog dat de vakbonden nog geen definitieve teksten hebben ontvangen voor de cao. Dinsdag wordt het personeel opnieuw in de fabriek verwacht. "Als er dan nog geen oplossing is, is het de directie die de mensen gijzelt en niet de vakbonden", zegt Kennes daarover. Hij heeft het nog over "achterhoedegevechten" en zegt dat GM niet ernstig op zoek wil gaan naar een overnemer.