Toen Peel Hunt in de zomer van 2009 in de etalage werd geplaatst, doken er verschillende potentiële kopers op. Intussen haakten de kandidaten een voor een af, waardoor een management buy-out de enige resterende optie werd. Bij een management buy-out wordt een bedrijf door het management zelf overgenomen.

De CEO van Peel Hunt, Simon Hayes, moet nu op zoek naar welgestelde particulieren die bereid zijn in een dergelijke overname te investeren. Maar volgens een bron dicht bij het dossier is de situatie "een beetje uitzichtloos" geworden.

KBC Peel Hunt, gevestigd in Londen, staat bekend om zijn expertise in Britse kleine en middelgrote beursgenoteerde bedrijven (kmo's). De verkoop van de zustermaatschappij kadert in de verkoop van activa die KBC van Europa moet doorvoeren, als onderdeel van het herstructureringsprogramma na de ontvangen staatssteun.

In 2000 nam KBC Peel Hunt over voor 218,5 miljoen pond.

Toen Peel Hunt in de zomer van 2009 in de etalage werd geplaatst, doken er verschillende potentiële kopers op. Intussen haakten de kandidaten een voor een af, waardoor een management buy-out de enige resterende optie werd. Bij een management buy-out wordt een bedrijf door het management zelf overgenomen. De CEO van Peel Hunt, Simon Hayes, moet nu op zoek naar welgestelde particulieren die bereid zijn in een dergelijke overname te investeren. Maar volgens een bron dicht bij het dossier is de situatie "een beetje uitzichtloos" geworden. KBC Peel Hunt, gevestigd in Londen, staat bekend om zijn expertise in Britse kleine en middelgrote beursgenoteerde bedrijven (kmo's). De verkoop van de zustermaatschappij kadert in de verkoop van activa die KBC van Europa moet doorvoeren, als onderdeel van het herstructureringsprogramma na de ontvangen staatssteun. In 2000 nam KBC Peel Hunt over voor 218,5 miljoen pond.