De drie Vlaamse finalisten dit jaar waren privérusthuisuitbater Armonea, tankerrederij Euronav en WDP. Die laatste heeft het dus gehaald, de jury was naar eigen zeggen vooral onder de indruk van 'de consistente performantie en continuïteit van het familiebedrijf', dat werd opgericht in 1971.

Ook het feit dat WDP zich heeft kunnen aanpassen aan de logistieke uitdagingen van de toekomst, krijgt lof. De award wordt dit jaar voor de 23ste keer uitgereikt door consultant EY, in samenwerking met de krant De Tijd en BNP Paribas Fortis.

De juryvoorzitter van dienst is Michèle Sioen, CEO van Sioen Industries. Voorts zetelen onder anderen econoom Geert Noels en Voka-topman Hans Maertens in de jury.

De drie Vlaamse finalisten dit jaar waren privérusthuisuitbater Armonea, tankerrederij Euronav en WDP. Die laatste heeft het dus gehaald, de jury was naar eigen zeggen vooral onder de indruk van 'de consistente performantie en continuïteit van het familiebedrijf', dat werd opgericht in 1971. Ook het feit dat WDP zich heeft kunnen aanpassen aan de logistieke uitdagingen van de toekomst, krijgt lof. De award wordt dit jaar voor de 23ste keer uitgereikt door consultant EY, in samenwerking met de krant De Tijd en BNP Paribas Fortis. De juryvoorzitter van dienst is Michèle Sioen, CEO van Sioen Industries. Voorts zetelen onder anderen econoom Geert Noels en Voka-topman Hans Maertens in de jury.