Op dit moment zijn er al 35 vacatures, waarvan 19 in de Belgische vestigingen in Wemmel en Mechelen. "In de loop van 2010 komen daar nog een heel aantal jobs bij", zegt Vasco. Er werken zo'n 300 mensen bij Vasco, van wie iets meer dan de helft in België.

"2009 was een heel moeilijk jaar, aangezien een belangrijk deel van onze klanten uit de financiële sector komt. We hebben op de kosten gelet en zijn winstgevend gebleven, zonder dat we jobs hebben moet schrappen", zegt woordvoerder Jochem Binst. "Nu knopen we terug aan met een grote aanwervingsronde."

Op dit moment zijn er al 35 vacatures, waarvan 19 in de Belgische vestigingen in Wemmel en Mechelen. "In de loop van 2010 komen daar nog een heel aantal jobs bij", zegt Vasco. Er werken zo'n 300 mensen bij Vasco, van wie iets meer dan de helft in België. "2009 was een heel moeilijk jaar, aangezien een belangrijk deel van onze klanten uit de financiële sector komt. We hebben op de kosten gelet en zijn winstgevend gebleven, zonder dat we jobs hebben moet schrappen", zegt woordvoerder Jochem Binst. "Nu knopen we terug aan met een grote aanwervingsronde."