Van de Velde werd vorig jaar in februari door een iemand aangeklaagd, waarmee nu een regeling getroffen werd. Dit moet wel nog worden goedgekeurd door een Amerikaanse rechtbank, wat nog enkele maanden kan duren, laat het bedrijf dinsdag weten in een persbericht. Van de Velde verwacht geen materiële impact op de financiële situatie van de groep.

De lingerieproducent boekte vorig jaar een winst van 2,5 miljoen euro. Hiermee lag het resultaat 92,2 pct lager dan in 2013, te wijten aan de volledige afschrijving van Intimacy-keten. (Belga/NS)

Van de Velde werd vorig jaar in februari door een iemand aangeklaagd, waarmee nu een regeling getroffen werd. Dit moet wel nog worden goedgekeurd door een Amerikaanse rechtbank, wat nog enkele maanden kan duren, laat het bedrijf dinsdag weten in een persbericht. Van de Velde verwacht geen materiële impact op de financiële situatie van de groep. De lingerieproducent boekte vorig jaar een winst van 2,5 miljoen euro. Hiermee lag het resultaat 92,2 pct lager dan in 2013, te wijten aan de volledige afschrijving van Intimacy-keten. (Belga/NS)