Geen enkele vrachtwagen kan de vestiging in Feluy nog binnenrijden of verlaten. De actie komt er uit solidariteit met de stakende Franse arbeiders. De vakbond is het er niet mee eens dat er dagelijks dertig extra vrachtwagens moeten worden geladen door de brandstoftekorten in Frankrijk.

Naast het oliedepot van Total in Feluy, werd dinsdagmorgen om 7.00 uur ook de opslagplaats van Martens in het Henegouwse Tertre geblokkeerd. Ook deze actie vond plaats uit solidariteit met de stakende Franse arbeiders.

Mogelijk kunnen de actie ook gevolgen hebben voor de distributie in België.

Geen enkele vrachtwagen kan de vestiging in Feluy nog binnenrijden of verlaten. De actie komt er uit solidariteit met de stakende Franse arbeiders. De vakbond is het er niet mee eens dat er dagelijks dertig extra vrachtwagens moeten worden geladen door de brandstoftekorten in Frankrijk. Naast het oliedepot van Total in Feluy, werd dinsdagmorgen om 7.00 uur ook de opslagplaats van Martens in het Henegouwse Tertre geblokkeerd. Ook deze actie vond plaats uit solidariteit met de stakende Franse arbeiders. Mogelijk kunnen de actie ook gevolgen hebben voor de distributie in België.