Umicore zal op de campus van de KU Leuven samen met de universiteiten KU Leuven, UGent, Université de Liège (ULG), het technologiecentrum VITO en het Centre de Recherche Métallurgique (CRM) een kennis- en innovatiecentrum rond de recyclage van grondstoffen in ons land ontwikkelen. Dat meldt technologiefederatie Agoria.

De Europese Commissie zal projecten van het centrum voor 25 procent cofinancieren. Technologiefederatie Agoria hoopt dat ons land hiermee verder kan uitgroeien tot "de hotspot in de wereld voor innovatie en economische activiteiten rond recyclage". (Belga/NS)

Umicore zal op de campus van de KU Leuven samen met de universiteiten KU Leuven, UGent, Université de Liège (ULG), het technologiecentrum VITO en het Centre de Recherche Métallurgique (CRM) een kennis- en innovatiecentrum rond de recyclage van grondstoffen in ons land ontwikkelen. Dat meldt technologiefederatie Agoria.De Europese Commissie zal projecten van het centrum voor 25 procent cofinancieren. Technologiefederatie Agoria hoopt dat ons land hiermee verder kan uitgroeien tot "de hotspot in de wereld voor innovatie en economische activiteiten rond recyclage". (Belga/NS)