Tijdens dezelfde periode in 2009 werd nog een verlies opgetekend van 1,402 miljard frank. Ten opzichte van de 2,202 miljard Zwitserse frank een kwartaal eerder was er een lichte daling.

Over de verwachtingen laat UBS niet in zijn kaarten kijken. "De vrees omtrent het herstel van de wereldeconomie zou de volatiliteit op de markten kunnen blijven voeden en vermijden dat ze een precieze richting kiezen, wat de activiteit van het cliënteel in de verschillende sectoren kan vertragen", klinkt het.

Toch zegt UBS vertrouwen te hebben in haar strategie en te rekenen op "nieuwe vooruitgang in de komende kwartalen".

Tijdens dezelfde periode in 2009 werd nog een verlies opgetekend van 1,402 miljard frank. Ten opzichte van de 2,202 miljard Zwitserse frank een kwartaal eerder was er een lichte daling. Over de verwachtingen laat UBS niet in zijn kaarten kijken. "De vrees omtrent het herstel van de wereldeconomie zou de volatiliteit op de markten kunnen blijven voeden en vermijden dat ze een precieze richting kiezen, wat de activiteit van het cliënteel in de verschillende sectoren kan vertragen", klinkt het. Toch zegt UBS vertrouwen te hebben in haar strategie en te rekenen op "nieuwe vooruitgang in de komende kwartalen".