Jetairfly, de vliegdochter van de Belgische touroperator Jetair, heeft in het jongste jaarverslag van de overkoepelende, beursgenoteerde TUI Groep een speciale vermelding gekregen als beste van de groep.

Die mooie positie heeft ook gevolgen gehad voor CEO Elie Bruyninckx. Hij heeft er verantwoordelijkheden bij gekregen. Hij staat sinds eind vorig jaar aan het hoofd van de stuurgroep voor de hele vliegtuigvloot van de groep. Daarmee is Bruyninckx - die sinds een jaar overigens ook CEO van TUI Groep België, Italië en Spanje is - verantwoordelijk voor het vlootbeheer, het onderhoud, de vlootplanning en het bemannen van de toestellen voor de TUI Groep.

Jetairfly, de vliegdochter van de Belgische touroperator Jetair, heeft in het jongste jaarverslag van de overkoepelende, beursgenoteerde TUI Groep een speciale vermelding gekregen als beste van de groep.Die mooie positie heeft ook gevolgen gehad voor CEO Elie Bruyninckx. Hij heeft er verantwoordelijkheden bij gekregen. Hij staat sinds eind vorig jaar aan het hoofd van de stuurgroep voor de hele vliegtuigvloot van de groep. Daarmee is Bruyninckx - die sinds een jaar overigens ook CEO van TUI Groep België, Italië en Spanje is - verantwoordelijk voor het vlootbeheer, het onderhoud, de vlootplanning en het bemannen van de toestellen voor de TUI Groep.