Het weekblad Moneytalk bevat tips voor mensen die hun geld beter willen beheren en verschijnt zowel in het Frans als in het Nederlands.

De Nederlandstalige versie van het blad zal vanaf 30 mei worden geïntegreerd in Trends. Voor de Franstalige versie gebeurt hetzelfde in Trends-Tendances. In beide bladen zal de informatie onder de aparte rubriektitel Moneytalk verschijnen.

"De eigen toon, stijl en aanpak die al jaren het succes van Moneytalk garanderen, veranderen niet", luidt het in een persbericht.

Het weekblad Moneytalk bevat tips voor mensen die hun geld beter willen beheren en verschijnt zowel in het Frans als in het Nederlands. De Nederlandstalige versie van het blad zal vanaf 30 mei worden geïntegreerd in Trends. Voor de Franstalige versie gebeurt hetzelfde in Trends-Tendances. In beide bladen zal de informatie onder de aparte rubriektitel Moneytalk verschijnen. "De eigen toon, stijl en aanpak die al jaren het succes van Moneytalk garanderen, veranderen niet", luidt het in een persbericht.