De jury, onder leiding van Philippe Lambrecht, selecteerde Freshfields Bruckhaus Deringer als beste advocatenkantoor van 2014. De jury was onder de indruk van de kwaliteit, het professionalisme en het dynamisme van alle deelnemers.

Het advocatenkantoor werd geprezen voor zijn professionalisme en zijn reputatie voor uitstekende adviezen. Freshfields Bruckhaus Deringer is het Belgische kantoor van een internationale organisatie, met een sterke Belgische verankering. Zijn cliënteel is zeer loyaal. Het kantoor combineert juridische expertise met specifieke kennis van belangrijke economische sectoren.

Freshfields Bruckhaus Deringer werkte mee aan grote en zeer complexe dossiers in 2014: de overname van Oriental Brewery door AB InBev, de beursgang van ArGen-X op Euronext, de overname van Betafence door CVC Capital Partners, advies inzake de fusie tussen Holcim en Lafarge, de overname van Omega Pharma door Perrigo, de joint venture tussen GSK en Novartis, de joint venture tussen Solvay en Ineos, de overname door Telenet van een 50 procentparticipatie in De Vijver Media, advies aan ThyssenKrupp in een karteldossier, enzovoort.

Het streven naar uitmuntendheid gaat gepaard met een open bedrijfscultuur, een modern humanresourcesbeleid en de ontwikkeling van talenten.

Ondanks de sterke prestatiedruk kan het kantoor blijven relativeren. De advocaten zijn uitmuntend, maar niet pretentieus. Freshfield Bruckhaus Deringer zoekt naar talenten die pas afgestudeerd zijn en het stimuleert internationale uitwisseling. Het kantoor streeft een aangepaste carrièreontwikkeling na die rekening houdt met ieders profiel.

Dit zijn winnaars in de andere categorieën:

Beste bedrijfsjurist: Marleen Vandendriessche (Brussels Airport Company)

Beste advocatenkantoor in vennootschapsrecht: Linklaters

Beste advocatenkantoor in fiscaliteit: Freshfields Bruckhaus Deringer

Beste advocatenkantoor in banking & finance: Liedekerke

Beste advocatenkantoor in mededingingsrecht & antitrust: Covington

Beste advocatenkantoor in sociaal recht: Lydian

Beste advocatenkantoor in aannemingsrecht & vastgoed: DLA Piper

Beste advocatenkantoor in IP, IT & TMT: Bird & Bird

Beste advocatenkantoor in geschillen & arbitrage: NautaDutilh

De jury, onder leiding van Philippe Lambrecht, selecteerde Freshfields Bruckhaus Deringer als beste advocatenkantoor van 2014. De jury was onder de indruk van de kwaliteit, het professionalisme en het dynamisme van alle deelnemers. Het advocatenkantoor werd geprezen voor zijn professionalisme en zijn reputatie voor uitstekende adviezen. Freshfields Bruckhaus Deringer is het Belgische kantoor van een internationale organisatie, met een sterke Belgische verankering. Zijn cliënteel is zeer loyaal. Het kantoor combineert juridische expertise met specifieke kennis van belangrijke economische sectoren.Freshfields Bruckhaus Deringer werkte mee aan grote en zeer complexe dossiers in 2014: de overname van Oriental Brewery door AB InBev, de beursgang van ArGen-X op Euronext, de overname van Betafence door CVC Capital Partners, advies inzake de fusie tussen Holcim en Lafarge, de overname van Omega Pharma door Perrigo, de joint venture tussen GSK en Novartis, de joint venture tussen Solvay en Ineos, de overname door Telenet van een 50 procentparticipatie in De Vijver Media, advies aan ThyssenKrupp in een karteldossier, enzovoort.Het streven naar uitmuntendheid gaat gepaard met een open bedrijfscultuur, een modern humanresourcesbeleid en de ontwikkeling van talenten.Ondanks de sterke prestatiedruk kan het kantoor blijven relativeren. De advocaten zijn uitmuntend, maar niet pretentieus. Freshfield Bruckhaus Deringer zoekt naar talenten die pas afgestudeerd zijn en het stimuleert internationale uitwisseling. Het kantoor streeft een aangepaste carrièreontwikkeling na die rekening houdt met ieders profiel.Beste bedrijfsjurist: Marleen Vandendriessche (Brussels Airport Company) Beste advocatenkantoor in vennootschapsrecht: Linklaters Beste advocatenkantoor in fiscaliteit: Freshfields Bruckhaus DeringerBeste advocatenkantoor in banking & finance: Liedekerke Beste advocatenkantoor in mededingingsrecht & antitrust: Covington Beste advocatenkantoor in sociaal recht: LydianBeste advocatenkantoor in aannemingsrecht & vastgoed: DLA Piper Beste advocatenkantoor in IP, IT & TMT: Bird & Bird Beste advocatenkantoor in geschillen & arbitrage: NautaDutilh