Ook in deze moeilijke tijden wil Trends het ondernemerschap een hart onder de riem steken. We organiseren geen events meer voor de Trends Gazellen dit voorjaar, maar we blijven redactionele aandacht schenken aan de lokale groeibedrijven. Vandaar dat we het transportbedrijf Van Moer Rail, de transporteur Xwift en het biotechbedrijf Inbiose hebben uitgeroepen tot de Ambassadeurs van de Oost-Vlaamse Gazellen. We zullen deze, en vele andere bedrijven en organisaties, nog keihard nodig hebben.

Trends stelt elk jaar de rangschikking op van de snelst groeiende bedrijven, de Trends Gazellen. Na de Trends Gazellen voor Limburg, was het afspraak op 4 maart bij Toyota Material Handling in Willebroek voor de Trends Gazellen van de provincie Antwerpen.

De werknemers van het bouw- en wegenbouwbedrijf DCA uit Beerse hadden het voorbije jaar heel wat te vieren. In de eerste plaats was er de 50ste verjaardag, maar het bedrijf kreeg ook het certificaat van Great Place to Work, de BIM Award en de titel Innovator van het Jaar. Als afsluiter van het feestjaar gaat DCA nu ook lopen met de trofee van Trends Gazellen Ambassadeur.

Door een combinatie van organische groei en overnames zag de IT-dienstverlener ESAS zijn omzet in 2019 verdubbelen tot 174 miljoen euro. Het bedrijf is actief in de Benelux, maar koestert nationale en internationale plannen. Na de recente hertekening van de aandeelhoudersstructuur is het bedrijf helemaal klaar voor verdere groei.

Trends stelt elk jaar de rangschikking op van de snelst groeiende bedrijven, de Trends Gazellen. Na de Trends Gazellen voor Vlaams-Brabant, was het afspraak op 19 februari op het Circuit van Zolder voor de Trends Gazellen van de provincie Limburg.