Peter Somers is bij bpost op dit moment verantwoordelijk voor de internationale activiteiten en de pakjesactiviteiten, één van de belangrijkste groeimotoren van het postbedrijf.

In afwachting van beslissingen over de toekomstige organisatie van die activiteiten zal Kurt Pierloot, ook lid van van het directiecomité, de leiding nemen over de internationale activiteiten.

De pakjesdivisie zal rechtstreeks aan CEO Koen Van Gerven rapporteren.

Over het waarom van het vertrek geeft bpost geen verdere toelichting. Peter Somers blijft overigens verbonden aan bpost, als bestuurder van bpost International NV. (Belga/BO)

Peter Somers is bij bpost op dit moment verantwoordelijk voor de internationale activiteiten en de pakjesactiviteiten, één van de belangrijkste groeimotoren van het postbedrijf.In afwachting van beslissingen over de toekomstige organisatie van die activiteiten zal Kurt Pierloot, ook lid van van het directiecomité, de leiding nemen over de internationale activiteiten. De pakjesdivisie zal rechtstreeks aan CEO Koen Van Gerven rapporteren. Over het waarom van het vertrek geeft bpost geen verdere toelichting. Peter Somers blijft overigens verbonden aan bpost, als bestuurder van bpost International NV. (Belga/BO)