Net zoals bij de vorige provinciale actiedag roept hst-maatschappij Thalys ook voor de actiedag van komende maandag reizigers op om hun reis uit te stellen. Dat meldt Thalys vrijdag.

"Ten gevolge van stakingsacties in België zal het verkeer op het Thalys-netwerk ernstig verstoord zijn op maandag 1 december. Daardoor zullen ook enkele treinen tijdens de avond van 30 november en de ochtend van 2 december storingen kennen", klinkt het in een persbericht.

Thalys raadt de betrokken reizigers daarom aan hun reis uit te stellen. Verkeersinformatie in real time ontvangen kan via de site. (Belga/NS)

Net zoals bij de vorige provinciale actiedag roept hst-maatschappij Thalys ook voor de actiedag van komende maandag reizigers op om hun reis uit te stellen. Dat meldt Thalys vrijdag."Ten gevolge van stakingsacties in België zal het verkeer op het Thalys-netwerk ernstig verstoord zijn op maandag 1 december. Daardoor zullen ook enkele treinen tijdens de avond van 30 november en de ochtend van 2 december storingen kennen", klinkt het in een persbericht. Thalys raadt de betrokken reizigers daarom aan hun reis uit te stellen. Verkeersinformatie in real time ontvangen kan via de site. (Belga/NS)