De handel in het aandeel van kabelbedrijf Telenet op Euronext Brussel is donderdagmorgen geschorst. Dat meldt de toezichthouder FSMA.

"We beschikken over bepaalde informatie waarvan wij oordelen dat die gepubliceerd moet worden", luidt het in een toelichting. Voorlopig is niemand bij Telenet bereid tot commentaar. De handel in het Telenet-aandeel zal uiterlijk maandag 9 uur hervat worden.

Eind september lanceerde hoofdaandeelhouder Liberty Global een overnamebod op het Mechelse telecombedrijf. Dat bod stemt overeen met 35 euro per aandeel op de aandelen die het Amerikaanse bedrijf nog niet bezit. Liberty Global heeft al 50,04 procent van de Telenet-aandelen in handen. (Belga/BO)

De handel in het aandeel van kabelbedrijf Telenet op Euronext Brussel is donderdagmorgen geschorst. Dat meldt de toezichthouder FSMA. "We beschikken over bepaalde informatie waarvan wij oordelen dat die gepubliceerd moet worden", luidt het in een toelichting. Voorlopig is niemand bij Telenet bereid tot commentaar. De handel in het Telenet-aandeel zal uiterlijk maandag 9 uur hervat worden.Eind september lanceerde hoofdaandeelhouder Liberty Global een overnamebod op het Mechelse telecombedrijf. Dat bod stemt overeen met 35 euro per aandeel op de aandelen die het Amerikaanse bedrijf nog niet bezit. Liberty Global heeft al 50,04 procent van de Telenet-aandelen in handen. (Belga/BO)