Patrick Waeterinckx, de naamgever van het nieuwe kantoor: "In de juridische dienstverlening zijn er twee tendensen: schaalvergroting en specialisering. Zelf dachten we enkele jaren geleden dat opgaan in het grotere kantoor Monard de juiste optie was, maar uiteindelijk verkozen mijn team en ik een nichekantoor financieel-economisch strafrecht op te richten. We doen dat in de beste verstandhouding met onze confraters van Monard."

Erik Monard, voorzitter van de raad van bestuur van Monard Law: "Net zoals in het voetbal zijn er ook bij ons bij aanvang van een nieuw gerechtelijk jaar uitgaande en inkomende transfers. Een advocatenkantoor kent nu eenmaal een verloop van medewerkers, die hun weg zoeken in een eigen kantoor of een groter geheel. Ik wens Patrick en zijn team het allerbeste toe. We zullen zeker blijven samenwerken."

Naast het vertrek van de vroegere medewerkers, zal Monard in Antwerpen worden versterkt met een team rond Youri Steverlynck en Inge De Haes, dat overstapt van het kantoor Lexeco. Het is gespecialiseerd in vennootschaps- en insolventierecht. In Antwerpen wordt Monard afgeslankt tot vijftien medewerkers. In Brussel trekt Monard dan weer een groep medewerkers aan rond Katrien Vorlat, een specialiste in vennootschapsrecht uit de stal van Stibbe.

Erik Monard ontkent dat de malaise in Antwerpen te wijten is aan problemen over de kostendeling en de interne facturatie van het kantoor. Het aantal advocaten in Monard Law wijzigt door veranderingen van 81 naar 76. Het kantoor heeft een omzet van 15 miljoen euro. Erik Monard: "Advocatuur is people business. Dat deze veranderingen een impact hebben op de organisatie is logisch. Elke dag zijn we op zoek naar getalenteerde mensen die geloven in onze visie. Believers worden aangenomen en krijgen de kans mee te bouwen aan het advocatenkantoor van morgen. De uitdagingen wenken."

Patrick Waeterinckx, de naamgever van het nieuwe kantoor: "In de juridische dienstverlening zijn er twee tendensen: schaalvergroting en specialisering. Zelf dachten we enkele jaren geleden dat opgaan in het grotere kantoor Monard de juiste optie was, maar uiteindelijk verkozen mijn team en ik een nichekantoor financieel-economisch strafrecht op te richten. We doen dat in de beste verstandhouding met onze confraters van Monard."Erik Monard, voorzitter van de raad van bestuur van Monard Law: "Net zoals in het voetbal zijn er ook bij ons bij aanvang van een nieuw gerechtelijk jaar uitgaande en inkomende transfers. Een advocatenkantoor kent nu eenmaal een verloop van medewerkers, die hun weg zoeken in een eigen kantoor of een groter geheel. Ik wens Patrick en zijn team het allerbeste toe. We zullen zeker blijven samenwerken."Naast het vertrek van de vroegere medewerkers, zal Monard in Antwerpen worden versterkt met een team rond Youri Steverlynck en Inge De Haes, dat overstapt van het kantoor Lexeco. Het is gespecialiseerd in vennootschaps- en insolventierecht. In Antwerpen wordt Monard afgeslankt tot vijftien medewerkers. In Brussel trekt Monard dan weer een groep medewerkers aan rond Katrien Vorlat, een specialiste in vennootschapsrecht uit de stal van Stibbe.Erik Monard ontkent dat de malaise in Antwerpen te wijten is aan problemen over de kostendeling en de interne facturatie van het kantoor. Het aantal advocaten in Monard Law wijzigt door veranderingen van 81 naar 76. Het kantoor heeft een omzet van 15 miljoen euro. Erik Monard: "Advocatuur is people business. Dat deze veranderingen een impact hebben op de organisatie is logisch. Elke dag zijn we op zoek naar getalenteerde mensen die geloven in onze visie. Believers worden aangenomen en krijgen de kans mee te bouwen aan het advocatenkantoor van morgen. De uitdagingen wenken."