Kerkhofs wil zich naar verluidt toeleggen op andere activiteiten in de evenementensector. Benji-Fun, dat in 1990 werd opgestart om het benji-springen (elastiekspringen) te promoten, groeide uit tot een wereldspeler op het vlak van extreme kicks.

'Nadat we in 1991 zijn gestart met het aanbieden van benji-sprongen vanaf een hoge hijskraan, hebben we op deze formule alle mogelijke attracties bedacht en gerealiseerd,' verduidelijkt Kerkhofs.

Volgens de zaakvoerder begon Benji-Fun in combinatie met andere activiteiten als 'Dinner in the Sky' en 'Rent-a-Stage' te zwaar te wegen. Een andere reden voor het stopzetten van Benji-Fun heeft te maken met een ongeval van afgelopen mei. Toen brak een West-Vlaamse zeven ruggenwervels bij een zogenaamde scad-diving-sprong, waarbij je in vrije val in een valnet belandt. 'Dat ongeval heeft mij aan het denken gezet,' zegt Kerkhofs. Benji-fun staat dus te koop.

De andere activiteiten zoals 'Dinner in the Sky' en 'To The Point Events' worden voortgezet onder de koepel The Fungroup, waar alle werknemers van Benji-Fun aan de slag blijven.

(Belang van Limburg/BO)

Kerkhofs wil zich naar verluidt toeleggen op andere activiteiten in de evenementensector. Benji-Fun, dat in 1990 werd opgestart om het benji-springen (elastiekspringen) te promoten, groeide uit tot een wereldspeler op het vlak van extreme kicks. 'Nadat we in 1991 zijn gestart met het aanbieden van benji-sprongen vanaf een hoge hijskraan, hebben we op deze formule alle mogelijke attracties bedacht en gerealiseerd,' verduidelijkt Kerkhofs. Volgens de zaakvoerder begon Benji-Fun in combinatie met andere activiteiten als 'Dinner in the Sky' en 'Rent-a-Stage' te zwaar te wegen. Een andere reden voor het stopzetten van Benji-Fun heeft te maken met een ongeval van afgelopen mei. Toen brak een West-Vlaamse zeven ruggenwervels bij een zogenaamde scad-diving-sprong, waarbij je in vrije val in een valnet belandt. 'Dat ongeval heeft mij aan het denken gezet,' zegt Kerkhofs. Benji-fun staat dus te koop. De andere activiteiten zoals 'Dinner in the Sky' en 'To The Point Events' worden voortgezet onder de koepel The Fungroup, waar alle werknemers van Benji-Fun aan de slag blijven.(Belang van Limburg/BO)