De stijging, schrijft de vennootschap in haar jaarverslag, "is het gevolg van de stijging van de aanrekening van de managementfee voor het bestuurdersmandaat dat Elex heeft in voetbalclub Standard de Liège". De Luikse voetbaltrots werd in juli 2011 door Duchâtelet overgenomen van Margarita Louis-Dreyfus en Luciano D'Onofrio. Standard keerde vorig jaar 400.000 euro uit aan haar bestuurders.

Eerder dit jaar ontstond grote heisa bij de supporters over een fiscale operatie waarbij Duchâtelet 20 miljoen euro van het eigen vermogen van de club doorschoof naar Elex. Na supportersprotest kondigde Duchâtelet aan dat hij de club zou verkopen, al verstomde dat protest intussen door de goede sportieve resultaten. (LH)

De stijging, schrijft de vennootschap in haar jaarverslag, "is het gevolg van de stijging van de aanrekening van de managementfee voor het bestuurdersmandaat dat Elex heeft in voetbalclub Standard de Liège". De Luikse voetbaltrots werd in juli 2011 door Duchâtelet overgenomen van Margarita Louis-Dreyfus en Luciano D'Onofrio. Standard keerde vorig jaar 400.000 euro uit aan haar bestuurders. Eerder dit jaar ontstond grote heisa bij de supporters over een fiscale operatie waarbij Duchâtelet 20 miljoen euro van het eigen vermogen van de club doorschoof naar Elex. Na supportersprotest kondigde Duchâtelet aan dat hij de club zou verkopen, al verstomde dat protest intussen door de goede sportieve resultaten. (LH)