Op de luchthaven van Hamburg heerst maandagochtend chaos door een staking bij het veiligheidspersoneel. De wachttijd aan de controle bedraagt meer dan 4 uur, meldt de luchthaven op Twitter.

Reizigers wordt aangeraden niet meer naar de luchthaven te vertrekken, maar contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij.

De politie heeft de toegang tot de belangrijke Duitse luchthaven afgesloten. Een luchthavenwoordvoerder omschrijft de toestand als "rampzalig".

Meer dan 100 vluchten zijn al geannuleerd. Een vlucht naar Brussel is om 7.35 uur nog kunnen vertrekken, maar er zijn later maandag nog drie vluchten gepland. De vakbond Verdi had tot de staking opgeroepen. Ook in Hannover en Stuttgart zijn maandag acties gepland. (Belga/NS)

Op de luchthaven van Hamburg heerst maandagochtend chaos door een staking bij het veiligheidspersoneel. De wachttijd aan de controle bedraagt meer dan 4 uur, meldt de luchthaven op Twitter.Reizigers wordt aangeraden niet meer naar de luchthaven te vertrekken, maar contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij.De politie heeft de toegang tot de belangrijke Duitse luchthaven afgesloten. Een luchthavenwoordvoerder omschrijft de toestand als "rampzalig". Meer dan 100 vluchten zijn al geannuleerd. Een vlucht naar Brussel is om 7.35 uur nog kunnen vertrekken, maar er zijn later maandag nog drie vluchten gepland. De vakbond Verdi had tot de staking opgeroepen. Ook in Hannover en Stuttgart zijn maandag acties gepland. (Belga/NS)