Zowat 18.500 werknemers van Pou Chen Vietnam Enterprise Ltd hadden zaterdag het werk neergelegd, zo luidt het in vakbondskringen. Ze protesteren tegen de lage lonen en de slechte maaltijden in het bedrijf. De stakers kaarten onder meer aan dat ze in het bedrijf maaltijden ter waarde van 4.000 dong (0,16 euro) krijgen, die erg ongezond zijn.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf is Pou Chen bereid de lonen met 5 procent te verhogen. De werknemers hebben het voorstel niet aanvaard, zo meldt Vietnam Net.

Zowat 18.500 werknemers van Pou Chen Vietnam Enterprise Ltd hadden zaterdag het werk neergelegd, zo luidt het in vakbondskringen. Ze protesteren tegen de lage lonen en de slechte maaltijden in het bedrijf. De stakers kaarten onder meer aan dat ze in het bedrijf maaltijden ter waarde van 4.000 dong (0,16 euro) krijgen, die erg ongezond zijn. Volgens een woordvoerder van het bedrijf is Pou Chen bereid de lonen met 5 procent te verhogen. De werknemers hebben het voorstel niet aanvaard, zo meldt Vietnam Net.