Dat meldt Het Belang Van Limburg maandag. De Lijn schrapt de snelbussen vanuit het noordoosten van Limburg naar Antwerpen, Leuven en Brussel vanaf augustus uit het aanbod.

Het busbedrijf maakt zich sterk dat het de snelbussen economisch rendabel kan laten rijden, op voorwaarde dat de reizigers een iets hogere bijdrage willen betalen dan nu het geval is. Paul Cremers van Staf Cars zegt ook aan HBVL dat in de beheersnota op het eerste gezicht geen aanwijzingen staan van een exclusiviteitscontract met De Lijn. (Belga/KVDA)

Dat meldt Het Belang Van Limburg maandag. De Lijn schrapt de snelbussen vanuit het noordoosten van Limburg naar Antwerpen, Leuven en Brussel vanaf augustus uit het aanbod. Het busbedrijf maakt zich sterk dat het de snelbussen economisch rendabel kan laten rijden, op voorwaarde dat de reizigers een iets hogere bijdrage willen betalen dan nu het geval is. Paul Cremers van Staf Cars zegt ook aan HBVL dat in de beheersnota op het eerste gezicht geen aanwijzingen staan van een exclusiviteitscontract met De Lijn. (Belga/KVDA)