Het dividend van 2,18 euro werd tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering goedgekeurd. De Belgische staat, meerderheidsaandeelhouder van het telecombedrijf, ontvangt bijgevolg 394 miljoen euro aan dividenden.

Het dividend van 2,18 euro is identiek aan het dividend dat werd uitgekeerd over 2010. In december 2011 keerde Belgacom al een interim-dividend uit van 0,50 euro per aandeel, eind april volgt de rest.

Op de aandeelhoudersvergadering werd ook het renumeratieverslag goedgekeurd. Tijdens de bijeenkomst kwam een particuliere aandeelhouder terug op de 'affaire Concetta Fagard', de gewezen assistente van topman Bellens. De aandeelhouder wou graag weten welke vertrekvergoeding Fagard ontvangen heeft. De top van het bedrijf wilde niet antwoorden op die vraag, aangezien omdat het onderwerp tot de "privésfeer behoort". (Belga/BO)

Het dividend van 2,18 euro werd tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering goedgekeurd. De Belgische staat, meerderheidsaandeelhouder van het telecombedrijf, ontvangt bijgevolg 394 miljoen euro aan dividenden. Het dividend van 2,18 euro is identiek aan het dividend dat werd uitgekeerd over 2010. In december 2011 keerde Belgacom al een interim-dividend uit van 0,50 euro per aandeel, eind april volgt de rest. Op de aandeelhoudersvergadering werd ook het renumeratieverslag goedgekeurd. Tijdens de bijeenkomst kwam een particuliere aandeelhouder terug op de 'affaire Concetta Fagard', de gewezen assistente van topman Bellens. De aandeelhouder wou graag weten welke vertrekvergoeding Fagard ontvangen heeft. De top van het bedrijf wilde niet antwoorden op die vraag, aangezien omdat het onderwerp tot de "privésfeer behoort". (Belga/BO)