Dankzij 53,7 miljoen euro van het voormalige Zweedse Saab Automobile, kortweg Saab, boekt Spyker een winst van 16,2 miljoen euro.

Groeiperspectieven

Spyker liet weten dat ze een sterk orderboek heeft en veelbelovende groeiperspectieven ziet. Het bedrijf wil het aantal werknemers uitbreiden bij de fabriek in Zeewolde, in de Nederlandse provincie Flevoland. Spyker wil dit jaar 30 tot 40 auto's bouwen van het nieuwe model, de C8 Aileron, die allemaal al zijn verkocht. De eerste C8 Aileron werd in de eerste week van april aan de klant geleverd.

Het dochtermerk vroeg in december vorig jaar het faillissement aan. Spyker Cars nam Saab begin 2010 over en veranderde zijn naam in Swedish Mobile. Inmiddels is de naam veranderd in Spyker. (Belga/SDG)

Dankzij 53,7 miljoen euro van het voormalige Zweedse Saab Automobile, kortweg Saab, boekt Spyker een winst van 16,2 miljoen euro. Groeiperspectieven Spyker liet weten dat ze een sterk orderboek heeft en veelbelovende groeiperspectieven ziet. Het bedrijf wil het aantal werknemers uitbreiden bij de fabriek in Zeewolde, in de Nederlandse provincie Flevoland. Spyker wil dit jaar 30 tot 40 auto's bouwen van het nieuwe model, de C8 Aileron, die allemaal al zijn verkocht. De eerste C8 Aileron werd in de eerste week van april aan de klant geleverd. Het dochtermerk vroeg in december vorig jaar het faillissement aan. Spyker Cars nam Saab begin 2010 over en veranderde zijn naam in Swedish Mobile. Inmiddels is de naam veranderd in Spyker. (Belga/SDG)