De producten van de vestiging worden voornamelijk gebruikt als tussenproducten in kunststofadditieven, vlamvertragers en agrarische toepassingen, zegt Solvay. De fabriek genereert een omzet van ongeveer 65 miljoen euro.

'Onze werknemers in Charleston en onze klanten zullen in Lanxess een koper vinden die strategisch, geografisch en technisch perfect aansluit om de activiteiten en het aanbod uit te breiden', stelt Solvay.

'Deze overname biedt ons een Noord-Amerikaans platform voor op fosfor gebaseerde speciaalchemieproducten, een sleutelonderdeel van onze additievenactiviteiten', aldus Lanxess. De overname zal naar verwachting in de eerste helft van 2018 afgerond kunnen worden.

De producten van de vestiging worden voornamelijk gebruikt als tussenproducten in kunststofadditieven, vlamvertragers en agrarische toepassingen, zegt Solvay. De fabriek genereert een omzet van ongeveer 65 miljoen euro.'Onze werknemers in Charleston en onze klanten zullen in Lanxess een koper vinden die strategisch, geografisch en technisch perfect aansluit om de activiteiten en het aanbod uit te breiden', stelt Solvay.'Deze overname biedt ons een Noord-Amerikaans platform voor op fosfor gebaseerde speciaalchemieproducten, een sleutelonderdeel van onze additievenactiviteiten', aldus Lanxess. De overname zal naar verwachting in de eerste helft van 2018 afgerond kunnen worden.