Beide fabrieken bevinden zich in geïntegreerde petrochemische hubs en krijgen ethyleenoxide via speciale pijpleidingen, waarmee de aanlevering van deze belangrijke grondstof is verzekerd voor een brede waaier van speciale oppervlakteactieve stoffen van Solvay's Novecare Global Business Unit.

Alkoxylaten vormen de chemische basis voor stoffen die onder meer in shampoo, detergenten, verven of gewasbescherming gebruikt worden.

"In Nederland waren onze teams in staat de productie veel eerder dan gepland op te starten om te voldoen aan de veranderende regionale behoeften van onze klanten, " zegt Emmanuel Butstraen, directeur van Solvay's Novecare Global Business Unit.

"De fabrieken in Moerdijk en Singapore vormen allebei platformen om zeer concurrentiële en innovatieve halffabricaten te bieden en zo verder te kunnen doordringen op sleutelmarkten voor landbouwchemicaliën, coatings, huishoudelijke en lichaamsverzorgingsmiddelen, industriële producten en aardolie- en gasproductie in Europa en het Azië-Stille Oceaangebied." (Belga/NS)

Beide fabrieken bevinden zich in geïntegreerde petrochemische hubs en krijgen ethyleenoxide via speciale pijpleidingen, waarmee de aanlevering van deze belangrijke grondstof is verzekerd voor een brede waaier van speciale oppervlakteactieve stoffen van Solvay's Novecare Global Business Unit. Alkoxylaten vormen de chemische basis voor stoffen die onder meer in shampoo, detergenten, verven of gewasbescherming gebruikt worden. "In Nederland waren onze teams in staat de productie veel eerder dan gepland op te starten om te voldoen aan de veranderende regionale behoeften van onze klanten, " zegt Emmanuel Butstraen, directeur van Solvay's Novecare Global Business Unit. "De fabrieken in Moerdijk en Singapore vormen allebei platformen om zeer concurrentiële en innovatieve halffabricaten te bieden en zo verder te kunnen doordringen op sleutelmarkten voor landbouwchemicaliën, coatings, huishoudelijke en lichaamsverzorgingsmiddelen, industriële producten en aardolie- en gasproductie in Europa en het Azië-Stille Oceaangebied." (Belga/NS)