Het is de Thaise Solvay-dochter Vinythai die via de nieuwe fabriek de Chinese markt zal bedienen. De productie-eenheid, in de Chinese stad Taixing, zou in het tweede semester van 2014 moeten gaan produceren, en zou een begincapaciteit hebben van 100.000 ton epichloorhydrine.

Epichloorhydrine
Epichloorhydrine is een essentiële grondstof voor de productie van epoxy-harsen, en wordt steeds vaker gebruikt voor anticorrosieve deklagen en in elektronica, de auto-, luchtvaart- en windenergie-industrie.

Naar verwachting zal de Chinese markt voor epichloorhydrine jaarlijks 8 pct groeien en 35 pct van de wereldvraag vertegenwoordigen tegen 2016. Solvay heeft een belang van 58,77 pct in Vinythai. (Belga/EE)

Het is de Thaise Solvay-dochter Vinythai die via de nieuwe fabriek de Chinese markt zal bedienen. De productie-eenheid, in de Chinese stad Taixing, zou in het tweede semester van 2014 moeten gaan produceren, en zou een begincapaciteit hebben van 100.000 ton epichloorhydrine. Epichloorhydrine Epichloorhydrine is een essentiële grondstof voor de productie van epoxy-harsen, en wordt steeds vaker gebruikt voor anticorrosieve deklagen en in elektronica, de auto-, luchtvaart- en windenergie-industrie. Naar verwachting zal de Chinese markt voor epichloorhydrine jaarlijks 8 pct groeien en 35 pct van de wereldvraag vertegenwoordigen tegen 2016. Solvay heeft een belang van 58,77 pct in Vinythai. (Belga/EE)