"De mensen stellen veel vragen", verklaart Gijs Laureys van LBC-NVK namens het vakbondsfront. "Er is grote bezorgdheid over de toekomst."

Zowel maandag als woensdag vinden informatiesessies plaats in de vestigingen van Beerse en Geel. Na afloop daarvan kan het personeel zijn stem uitbrengen over het sociaal plan.

"Het is afwachten", zegt Laureys. Het resultaat van de stemming wordt woensdag rond 18 uur verwacht. Bij het farmabedrijf ligt een sociaal begeleidingsplan op tafel voor de 446 werknemers die hun baan bedreigd zien.

Het plan omvat onder meer brugpensioen vanaf 55 jaar en een vrijwillige vertrekregeling waarin mensen in de loop van de komende jaren kunnen instappen.

"De mensen stellen veel vragen", verklaart Gijs Laureys van LBC-NVK namens het vakbondsfront. "Er is grote bezorgdheid over de toekomst." Zowel maandag als woensdag vinden informatiesessies plaats in de vestigingen van Beerse en Geel. Na afloop daarvan kan het personeel zijn stem uitbrengen over het sociaal plan. "Het is afwachten", zegt Laureys. Het resultaat van de stemming wordt woensdag rond 18 uur verwacht. Bij het farmabedrijf ligt een sociaal begeleidingsplan op tafel voor de 446 werknemers die hun baan bedreigd zien. Het plan omvat onder meer brugpensioen vanaf 55 jaar en een vrijwillige vertrekregeling waarin mensen in de loop van de komende jaren kunnen instappen.