Schoenwinkelketen Torfs zit na één jaartje onderbreking opnieuw op de troon als beste werkgever in België. Bij de bedrijven met meer dan 500 werknemers neemtTorfs de scepter opnieuw over van McDonald's Belgium. Bij de organisaties met minder dan 500 werknemers werd de Leuvense IT-dienstverlener AE voor het tweede jaar op rij bekroond.

Het gaat om een verkiezing die jaarlijks wordt georganiseerd door Vlerick Business School. Het resultaat is gebaseerd op een enquête bij de werknemers, die voor twee derde de eindscore bepaalt. Daarnaast wordt het personeelsbeleid in kaart gebracht via een bevraging bij management en human resources.

''Met hun titel 'Best Workplaces 2014' in België zijn AE en Schoenen Torfs een voorbeeld op vlak van een mensgericht en kwalitatief personeelsbeleid', aldus de inrichters.

Adecco valt op

Bij de bedrijven met meer dan 500 medewerkers is Schoenen Torfs al jaren een vaste waarde. Als 'Best Workplaces' springt de schoenwinkelketen over McDonald's Belgium, dat daalt naar nummer 2. Accent Jobs blijft stabiel op de derde positie.

De opmerkelijkste klimmer in de ranglijst is Adecco dat drie plaatsen stijgt naar nummer 4. Behalve nieuwkomers Monsanto (7) en Elia (8) blijven de andere bedrijven uit de top tien status quo in vergelijking met vorig jaar.

AE
Winnaar bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers is voor het tweede jaar op rij AE. Dit bedrijf uit het Leuvense ondersteunt ondernemingen om hun business en IT beter op één lijn te krijgen.

AE stootte vorig jaar softwareleverancier SAS Institute van de troon, nu de nummer 3. Op nummer 2 staat Microsoft dat twee plaatsen winst boekt. (Belga/KVDA)

Schoenwinkelketen Torfs zit na één jaartje onderbreking opnieuw op de troon als beste werkgever in België. Bij de bedrijven met meer dan 500 werknemers neemtTorfs de scepter opnieuw over van McDonald's Belgium. Bij de organisaties met minder dan 500 werknemers werd de Leuvense IT-dienstverlener AE voor het tweede jaar op rij bekroond.Het gaat om een verkiezing die jaarlijks wordt georganiseerd door Vlerick Business School. Het resultaat is gebaseerd op een enquête bij de werknemers, die voor twee derde de eindscore bepaalt. Daarnaast wordt het personeelsbeleid in kaart gebracht via een bevraging bij management en human resources. ''Met hun titel 'Best Workplaces 2014' in België zijn AE en Schoenen Torfs een voorbeeld op vlak van een mensgericht en kwalitatief personeelsbeleid', aldus de inrichters. Adecco valt op Bij de bedrijven met meer dan 500 medewerkers is Schoenen Torfs al jaren een vaste waarde. Als 'Best Workplaces' springt de schoenwinkelketen over McDonald's Belgium, dat daalt naar nummer 2. Accent Jobs blijft stabiel op de derde positie. De opmerkelijkste klimmer in de ranglijst is Adecco dat drie plaatsen stijgt naar nummer 4. Behalve nieuwkomers Monsanto (7) en Elia (8) blijven de andere bedrijven uit de top tien status quo in vergelijking met vorig jaar. AE Winnaar bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers is voor het tweede jaar op rij AE. Dit bedrijf uit het Leuvense ondersteunt ondernemingen om hun business en IT beter op één lijn te krijgen. AE stootte vorig jaar softwareleverancier SAS Institute van de troon, nu de nummer 3. Op nummer 2 staat Microsoft dat twee plaatsen winst boekt. (Belga/KVDA)