Volgens het persagentschap Bloomberg ligt het bod van de drie investeringsmaatschappijen Apollo Global Management, Bain Capital en TPG Capitalboven tussen de huidige marktwaarde van 18,70 dollar en dicht bij 20 dollar per aandeel. De totale marktwaarde van het bedrijf stemt overeen met 12 miljard dollar.

Eind december 2010 circuleerden al geruchten over een opsplitsing van het voedingsconcern, en diezelfde maand zou een bod - ter waarde van 17,50 dollar per aandeel - van het Braziliaanse JBS zijn afgewimpled.

De raad van bestuur van Sara Lee komt op donderdag 27 januari bijeen om zich over de toekomst van het bedrijf te beraden. Sara Lee heeft in ons land een vestiging in Grimbergen.

Volgens het persagentschap Bloomberg ligt het bod van de drie investeringsmaatschappijen Apollo Global Management, Bain Capital en TPG Capitalboven tussen de huidige marktwaarde van 18,70 dollar en dicht bij 20 dollar per aandeel. De totale marktwaarde van het bedrijf stemt overeen met 12 miljard dollar. Eind december 2010 circuleerden al geruchten over een opsplitsing van het voedingsconcern, en diezelfde maand zou een bod - ter waarde van 17,50 dollar per aandeel - van het Braziliaanse JBS zijn afgewimpled. De raad van bestuur van Sara Lee komt op donderdag 27 januari bijeen om zich over de toekomst van het bedrijf te beraden. Sara Lee heeft in ons land een vestiging in Grimbergen.