Sanofi is een van belangrijkste vaccinproducenten ter wereld. Het werkt aan verscheidene vaccins tegen Covid-19. Voor één daarvan wordt samengewerkt met het Britse GSK. Daarbij wordt DNA-technologie gebruikt.

Klinische proeven met dat vaccin zouden in september kunnen opgestart worden, en het vaccin zou dan beschikbaar zijn in de eerste helft van volgend jaar. Eerder sprak Sanofi van de tweede helft van volgend jaar.

Sanofi zegt jaarlijks er een miljard van te kunnen maken. Meerdere farmabedrijven werken aan de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus.

Sanofi is een van belangrijkste vaccinproducenten ter wereld. Het werkt aan verscheidene vaccins tegen Covid-19. Voor één daarvan wordt samengewerkt met het Britse GSK. Daarbij wordt DNA-technologie gebruikt. Klinische proeven met dat vaccin zouden in september kunnen opgestart worden, en het vaccin zou dan beschikbaar zijn in de eerste helft van volgend jaar. Eerder sprak Sanofi van de tweede helft van volgend jaar. Sanofi zegt jaarlijks er een miljard van te kunnen maken. Meerdere farmabedrijven werken aan de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus.