Een woordvoerster van Saab laat weten dat de tijdelijke contracten nodig waren bij de heropstart van de fabriek na verkoop door GM. Hoofd van de plaatselijke metaalvakbond Hakan Skott voegde eraan toe dat de verkoop traditioneel trager verloopt tegen het eind van het jaar.

Volgens de Zweedse krant Dagens Industri moet Saab de vorige eigenaar GM 48,4 miljoen dollar terugbetalen. Dat heeft te maken met de ontwikkeling van het 9-4x model. In september kreeg GM al een eerste schijf van ongeveer 5 miljoen euro.

Saab kwam begin 2010 in handen van de Nederlandse groep Spyker Cars.

Een woordvoerster van Saab laat weten dat de tijdelijke contracten nodig waren bij de heropstart van de fabriek na verkoop door GM. Hoofd van de plaatselijke metaalvakbond Hakan Skott voegde eraan toe dat de verkoop traditioneel trager verloopt tegen het eind van het jaar.Volgens de Zweedse krant Dagens Industri moet Saab de vorige eigenaar GM 48,4 miljoen dollar terugbetalen. Dat heeft te maken met de ontwikkeling van het 9-4x model. In september kreeg GM al een eerste schijf van ongeveer 5 miljoen euro. Saab kwam begin 2010 in handen van de Nederlandse groep Spyker Cars.