Voor de import in China heeft Saab een overeenkomst getekend met China Automobile Trading Co. Dochterbedrijf CTAC neemt de verantwoordelijkheid voor de import van Saab-auto's en auto onderdelen in de grootste automarkt ter wereld.

Verwacht wordt dat de partijen in het eerste kwartaal van 2011 een definitieve overeenkomst ondertekenen. De verkoop van Saab in China zou dan in juli 2011 officieel van start gaan.

Saab gaat de komende tijd ook een eigen verkooponderneming in China opzetten. Eerder liep de verkoop in China nog via General Motors, het voormalige moederbedrijf van Saab.

Voor de import in China heeft Saab een overeenkomst getekend met China Automobile Trading Co. Dochterbedrijf CTAC neemt de verantwoordelijkheid voor de import van Saab-auto's en auto onderdelen in de grootste automarkt ter wereld. Verwacht wordt dat de partijen in het eerste kwartaal van 2011 een definitieve overeenkomst ondertekenen. De verkoop van Saab in China zou dan in juli 2011 officieel van start gaan. Saab gaat de komende tijd ook een eigen verkooponderneming in China opzetten. Eerder liep de verkoop in China nog via General Motors, het voormalige moederbedrijf van Saab.