De directie kondigde beide intenties dinsdag aan op de ondernemingsraad. 'De voorgestelde reorganisaties zouden kunnen leiden tot het ontslag van 113 werknemers die werkzaam zijn in onze kantoren te Antwerpen en Sint-Niklaas.'Waar mogelijk wil Kontoor 'relocatiemogelijkheden' aanbieden aan de betrokken werknemers.

Als de verhuizing naar Zwitserland zal plaatsvinden, zal het modebedrijf 'trouw blijven aan haar Belgische roots en vanuit Antwerpen blijven opereren met verschillende ondersteunende diensten'.

Kontoor wil de verhuizing in de zomer laten plaatsvinden.

De directie kondigde beide intenties dinsdag aan op de ondernemingsraad. 'De voorgestelde reorganisaties zouden kunnen leiden tot het ontslag van 113 werknemers die werkzaam zijn in onze kantoren te Antwerpen en Sint-Niklaas.'Waar mogelijk wil Kontoor 'relocatiemogelijkheden' aanbieden aan de betrokken werknemers. Als de verhuizing naar Zwitserland zal plaatsvinden, zal het modebedrijf 'trouw blijven aan haar Belgische roots en vanuit Antwerpen blijven opereren met verschillende ondersteunende diensten'. Kontoor wil de verhuizing in de zomer laten plaatsvinden.