Roularta is er al na één dag in geslaagd de obligatie-uitgifte af te ronden. De inschrijvingen lagen substantieel hoger dan het maximumbedrag van 100 miljoen euro. Doordat de vraag groter was dan het aanbod zullen de inschrijvingen proportioneel herleid worden.

De obligaties, die op 10 oktober worden uitgegeven, hebben een looptijd van 6 jaar en bieden een jaarlijks brutorendement van 5,125 procent. De uitgifte wordt begeleid door KBC, Belfius en Bank.

"Wij zijn tevreden dat wij op één dag een bedrag van 100 miljoen euro konden ophalen en danken dan ook alle intekenaars, zowel de vele privé-investeerders als de institutionele beleggers, voor het vertrouwen in ons bedrijf," aldus CEO Rik De Nolf.

Roularta is er al na één dag in geslaagd de obligatie-uitgifte af te ronden. De inschrijvingen lagen substantieel hoger dan het maximumbedrag van 100 miljoen euro. Doordat de vraag groter was dan het aanbod zullen de inschrijvingen proportioneel herleid worden. De obligaties, die op 10 oktober worden uitgegeven, hebben een looptijd van 6 jaar en bieden een jaarlijks brutorendement van 5,125 procent. De uitgifte wordt begeleid door KBC, Belfius en Bank."Wij zijn tevreden dat wij op één dag een bedrag van 100 miljoen euro konden ophalen en danken dan ook alle intekenaars, zowel de vele privé-investeerders als de institutionele beleggers, voor het vertrouwen in ons bedrijf," aldus CEO Rik De Nolf.