Sinds de lancering in 2006 brengt Bodytalk informatie voor "een gezond en gelukkig leven". De reportages worden opgesteld in samenwerking met dokters en academici.

Vanaf november 2012 wordt Bodytalk samen met de volledige oplage van Knack en Le Vif L'Express verspreid, bovenop de eigen abonnementen en losse verkoop. Dat betekent in totaal een nettoverspreiding van 196.125 exemplaren en 1 miljoen lezers.

Kids Style

Voorts lanceert Roularta eind augustus Kids Style, een nieuw lifestylemagazine dat tweemaal per jaar verschijnt en mikt op families die geïnteresseerd zijn in mode, accessoires en speelgoed voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Het blad is enkel bestemd voor abonnees en wordt meegestuurd met Nest, Knack Weekend en Le Vif Weekend. Daardoor bedraagt de totale oplage 280.000 exemplaren.

Het eerste nummer van Kids Style verschijnt op 24 augustus bij Nest, bij Knack Weekend op 5 september en bij Le Vif Weekend op 7 september. De tweede verschijning is gepland voor maart 2013.

Sinds de lancering in 2006 brengt Bodytalk informatie voor "een gezond en gelukkig leven". De reportages worden opgesteld in samenwerking met dokters en academici. Vanaf november 2012 wordt Bodytalk samen met de volledige oplage van Knack en Le Vif L'Express verspreid, bovenop de eigen abonnementen en losse verkoop. Dat betekent in totaal een nettoverspreiding van 196.125 exemplaren en 1 miljoen lezers.Kids StyleVoorts lanceert Roularta eind augustus Kids Style, een nieuw lifestylemagazine dat tweemaal per jaar verschijnt en mikt op families die geïnteresseerd zijn in mode, accessoires en speelgoed voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Het blad is enkel bestemd voor abonnees en wordt meegestuurd met Nest, Knack Weekend en Le Vif Weekend. Daardoor bedraagt de totale oplage 280.000 exemplaren. Het eerste nummer van Kids Style verschijnt op 24 augustus bij Nest, bij Knack Weekend op 5 september en bij Le Vif Weekend op 7 september. De tweede verschijning is gepland voor maart 2013.