De omzet steeg 17,8 procent tot 147,9 miljoen euro. Een stijging die te danken is aan de 'Women Brands', in portefeuille sinds vorig jaar. Roularta ziet dankzij de overname een stijging bij abonnementenwerving (+32,6 procent), de losse verkoop (+198,4 procent) en een status quo in reclameomzet.

Zonder overnames zou de omzet evenwel 6,3 procent lager zijn uitgekomen. Vooral de reclameomzet daalde, en dit bij alle merken.

De ebitda-winst (winst voor belastingen, intresten, afschrijvingen en waardeverminderingen) steeg naar 10,7 miljoen euro, tegenover een verlies vorig van 5,3 miljoen euro. Netto blijft 3,8 miljoen euro over.

Een jaar eerder was dat nog 74,7 miljoen euro, maar dat bevatte de meerwaarde van meer dan 150 miljoen euro op de verkoop van de participatie in Medialaan.

De omzet steeg 17,8 procent tot 147,9 miljoen euro. Een stijging die te danken is aan de 'Women Brands', in portefeuille sinds vorig jaar. Roularta ziet dankzij de overname een stijging bij abonnementenwerving (+32,6 procent), de losse verkoop (+198,4 procent) en een status quo in reclameomzet. Zonder overnames zou de omzet evenwel 6,3 procent lager zijn uitgekomen. Vooral de reclameomzet daalde, en dit bij alle merken.De ebitda-winst (winst voor belastingen, intresten, afschrijvingen en waardeverminderingen) steeg naar 10,7 miljoen euro, tegenover een verlies vorig van 5,3 miljoen euro. Netto blijft 3,8 miljoen euro over. Een jaar eerder was dat nog 74,7 miljoen euro, maar dat bevatte de meerwaarde van meer dan 150 miljoen euro op de verkoop van de participatie in Medialaan.